MK

  • AL
  • EN

За нас

About.JPG

Подготвени да го помогнеме Вашето движење!

За нас

Добре дојдовте во Garden Inn Medical –
вашиот пат до виталност!

Зачекорете во рајот на лекувањето и подмладувањето во Garden Inn Medical, вашата примарна дестинација за физиотерапија и рехабилитација.

Ви упатуваме топло и срдечно добредојде, притоа имајќи ја можноста да Ви се придружиме кон патот до оптимално здравје и виталност.

Ние во Garden Inn Medical веруваме во трансформативната моќ на персонализираната нега и современите терапевтски пристапи. Нашиот посветен тим од квалификувани физиотерапевти и експерти за рехабилитација е посветен на обезбедување сеопфатни услуги кои ќе Ви помогнат да ја вратите силата, мобилноста и виталноста.

Ве покануваме да тргнете по патот кон обновена виталност и подобрено здравје со Garden Inn Medical. Дозволете ни да бидеме ваши партнери во благосостојбата, водејќи Ве кон посветла и поздрава иднина!

Иновативни техники, модерна опрема

Нашиот тим од специјалисти и искусни физиотерапевти преку најновите современи технологии и опрема се гаранција дека секој пациент ќе постигне оптимални резултати за најкратко време и на најудобен начин

Професионализам

Ние веруваме во важноста на континуираното образование и обука и остануваме во тек со најновите истражувања и техники за да им обезбедиме на нашите пациенти најдобрата можна грижа

Индивидуален пристап

За нас во Garden Inn Medical индивидуалниот пристап е императив и секоја насмевка на лицето на пациентот и позитивниот напредок во нивното закрепнување е најголемата награда.

Мисија

Целта на Garden Inn Medical како најсовремен центар за физикална терапија и рехабилитација во Скопје е да придонесе за виталност и квалитет на живот, како и подобро здравје за нашите пациенти.

Со почит,

Garden Inn Medical

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња