MK

  • AL
  • EN

Медицински тим

Посветени експерти

Запознајте го нашиот медицински тим!

Zoran

Др. Зоран Димовски

Др. Спец. по физикална медицина и рехабилитација
Afrodita

Др. Афродита Димовска Шетлов

Др. Спец. по физикална медицина и рехабилитација
Gonxha

Др. Гонџа Селмани

Доктор по медицина
Nermin

Нермин Азизи

Администратор
Cvetanka

Цветанка Шиковска Пачовска

Медицинска сестра
Lozanka

Лозанка Анастасиевска

Лаборант
Aleksandar

Александар Цаневски

Физиотерапевт
Ivan

Иван Симјановски

Физиотерапевт
Aleksandar

Александар Дојранлиев

Физиотерапевт
Ivana

Ивана Раевска

Физиотерапевт
Oliver

Оливер Тодоровски

Физиотерапевт
Anastasija

Анастасија Василевска

Физиотерапевт
Samira

Самира Муртезани

Подолог терапевт
Bojana

Бојана Божиновска

Физиотерапевт
Stefanija

Стефанија Стевоска

Физиотерапевт

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња