MK

  • AL
  • EN

SHOCKWAVE ТЕРАПИЈА​

SHOCKWAVE ТЕРАПИЈА​

Терапијата со ударни бранови е неинвазивен медицински третман кој користи високоенергетски звучни бранови за да го стимулира заздравувањето на различни видови ткива, како што се коските, мускулите и тетивите.

shockwave.jpg

Терапијата со ударни бранови е неинвазивен медицински третман кој користи високоенергетски звучни бранови за да го стимулира заздравувањето на различни видови ткива, како што се коските, мускулите и тетивите. Брановите се генерирани од уред наречен машина за ударни бранови и се насочени кон погодената област на телото.

Третманот обично се користи за состојби како што се плантарен фасциитис, тендинитис и тениски лакт, лекување на калцификати во зглобовите и мускулните припои. Терапијата со ударни бранови го зголемува  протокот на крв во погодената област, промовира  раст на нови крвни садови и ткиво и стимулирање на природниот процес на заздравување на телото.

Нашиот тим на специалисти во Garden Inn Medical ке се погрижи со методата со ударни бранови (SHOCK WAVE THERAPY) да го направи Вашето заздравување, брзо и ефикасно.

Garden Inn Medical

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња