MK

  • AL
  • EN

ЕХО ДИЈАГНОСТИКА НА МУСКУЛОСКЕЛЕТЕН СИСТЕМ

ЕХО ДИЈАГНОСТИКА НА МУСКУЛОСКЕЛЕТЕН СИСТЕМ

Мускулноскелетниот ултразвук е неинвазивна техника на снимање која користи звучни бранови со висока фреквенција за да создаде детални слики на мускулите, тетивите, лигаментите и зглобовите во телото.

choThumbnail.jpg

Мускулноскелетниот ултразвук е неинвазивна техника на снимање која користи звучни бранови со висока фреквенција за да создаде детални слики на мускулите, тетивите, лигаментите и зглобовите во телото и истиот може да помогне да се идентификуваат повредите на меките ткива, како што се кинење на тетивите или лигаментите, како и абнормалности на зглобовите, како што се оштетување на ‘рскавицата или акумулација на течност.

Во споредба со другите техники на снимање, како што се рендген или МРИ скенирање, мускулно-скелетниот ултразвук е неинвазивен и не го изложува пациентот на зрачење.

Со најсовремен мускулно-скелетниот ултразвук нашите специјалисти во Garden Inn Medical ке утврдат соодветна дијагноза и послодоватени чекори за вашето заздравување.

Garden Inn Medical

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња