MK

  • AL
  • EN

ОЗОН ТЕРАПИЈА И ТЕРАПИЈА СО ОЗОНСКИ САУНИ

ОЗОН ТЕРАПИЈА И ТЕРАПИЈА СО ОЗОНСКИ САУНИ

Озон терапија е метода за лекување на различни заболувања со користење на озон.

ozonTherapy.jpg

Озон терапија е метода за лекување на различни заболувања со користење на озон. Озонот е триатомска форма на кислород која е многу реактивна и има антибактериски, антивирусни и антиинфламаторни својства. Озон терапијата се користи за лекување на многу заболувања, вклучувајќи ги и болести на кожата, дијабетес, ревматизам, болести на системот на дишење, болести на срцето и крвните садови. болката во грбот, мускулните повреди,невропатијата  астма, бронхит, синуситис и многу други.

Озон сауна е уред кој генерира озон и го користи за терапија. При користење на озон сауната, телото се загрева со помош на инфрацрвените зраци, а потоа се внесува озон во сауната. Озон сауната се користи за лекување на болести на кожата, за подобрување на циркулацијата и за зголемување на имунолошкиот одговор на телото.

Важно е да се има во предвид дека озон терапијата и озон сауната треба да се користат само по препорака на квалификуван здравствен специјалист и под контрола на лице со соодветни знаења.

Garden Inn Medical

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња