MK

  • AL
  • EN

СПИНАЛНА ДЕКОМПРЕСИЈА

СПИНАЛНА ДЕКОМПРЕСИЈА

Спиналната декомпресија е метода на терапија која се користи за третман на болки во грбот и нервниот систем.

spinal.jpg

Спиналната декомпресија е метода на терапија која се користи за третман на болки во грбот и нервниот систем. Оваа терапија работи на принципот на растеретување на нервите и дискот во грбот, што го намалува притисокот на нервите и повторно ги поврзува со крвните садови.

Техниката на спинална декомпресија во Garden Inn Medical се изведува со помош на најсовремен копјуетрско-автоматски стол за декомпресија  водена од наши специјалисти.

Оваа терапија е често користена за лекување на услови како што се хернија на диск, дископатија, стеноза на каналот, болка во грбот и вратот, и болки во ногата кои произлегуваат од притисок на нервите.

Важно е да се има во предвид дека спиналната декомпресија не е соодветна за сите пациенти, па е важно да се консултирате со квалификуван здравствен специјалист пред да ја започнете оваа терапија.

Garden Inn Medical

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња