MK

  • AL
  • EN

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ (ФИЗИЈАТРИСКИ) ПРЕГЛЕД

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ (ФИЗИЈАТРИСКИ) ПРЕГЛЕД

Специјалистичкиот преглед во физикалната терапија е детален преглед и анализа на здравствениот статус на пациентот со цел да се определи дијагнозата и да се одредат најдобрите начини за лекување.

pregled.jpg

Специјалистичкиот преглед во физикалната терапија е детален преглед и анализа на здравствениот статус на пациентот со цел да се определи дијагнозата и да се одредат најдобрите начини за лекување. Овој преглед се изведува од др. специјалист во областа на физикалната терапија.

Прегледот може да вклучува физикален преглед, историја на заболувањето, разговор со пациентот за неговите симптоми, здравствениот статус и целите на лекувањето. Физикалниот преглед може да вклучува процена на мускулната сила, подвижноста, балансот, поставување на дијагноза, и одредување на терапевтски цели.

По завршувањето на прегледот, докторот специјалист во физикалната терапија во Garden Inn Medical ќе изработи индивидуален план за лекување и рехабилитација за секој пациент.

Garden Inn Medical

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња