MK

  • AL
  • EN

ИНТРААРТИКУЛАРНА ТЕРАПИЈА

ИНТРААРТИКУЛАРНА ТЕРАПИЈА

Интраартикуларна терапија е терапевтска техника која се користи за третман на болки и воспаление во зглобовите.

intra.jpg

Интраартикуларна терапија е терапевтска техника која се користи за третман на болки и воспаление во зглобовите. Оваа техника вклучува инјектирање на лекови во зглобот, со цел да се намали болката и да се олесни воспалението.

Оваа терапија се користи за третман на различни зглобни проблеми, вклучувајќи артритис, остеоартритис, ревматизам, тендинитис и други. Лековите што се инјектираат може да бидат стероидни антиинфламаторни лекови (САИЛ), хијалуронски киселини, проксетин и други лекови.

Интраартикуларната терапија се изведува од квалификуван лекар специјалист во Garden Inn Medical.

Garden Inn Medical

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња