MK

  • AL
  • EN

РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА СПОРТСКИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОВРЕДИ

РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА СПОРТСКИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОВРЕДИ

Рехабилитацијата на спортски и професионални повреди е процес на третман и враќање на повредениот пациент во состојба на физичка и функционална нормалност.

rehab.jpg

Рехабилитацијата на спортски и професионални повреди е процес на третман и враќање на повредениот пациент во состојба на физичка и функционална нормалност. Овој процес вклучува екипа од здравствени работници, вклучувајќи лекари, физиотерапевти и тренери, кои работат заедно за да го постигнат овој цел.

Рехабилитацијата на спортски и професионални повреди може да варира во зависност од типот на повредата и степенот на оштетувањето. Обично се користат физикална терапија, кинезитерапија, масажа, јакнење на мускулите, терапија со ладна или топла вода, електротерапија и други техники. Тренингот за баланс и координација е често вклучен во рехабилитацијата, за да се подобри стабилноста на зглобовите и да се спречат повторни повреди.

Нашиот тим на лекари и физиотерапевти во Garden Inn Medical ке се погрижи заздравувањето да заврши на најкраток рок и со најдобри резултати.

Garden Inn Medical

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња