MK

  • AL
  • EN

ПОДОЛОГИЈА (НЕГА НА СТАПАЛО)

ПОДОЛОГИЈА (НЕГА НА СТАПАЛО)

Подологијата за заздравување на стапалата, или подијатриска медицина, е поле на медицината што се занимава конкретно со дијагноза, третман и превенција на проблеми со стапалата и глуждот.

feet.jpg

Подологијата за заздравување на стапалата, или подијатриска медицина, е поле на медицината што се занимава конкретно со дијагноза, третман и превенција на проблеми со стапалата и глуждот,вклучувајќи повреди, инфекции, деформитети и хронични состојби како што се артритис и компликации на стапалото поврзани со дијабетес и др.

Подијатрите користат различни дијагностички алатки и техники, вклучувајќи физички прегледи, рендгенски снимки и други студии за снимање, за да ја проценат состојбата на стапалата и глуждовите и да развијат план за лекување. Опциите за третман може да вклучуваат лекови, физикална терапија, сопствени ортотици или влошки за чевли, операција и други интервенции.

Тимот на Подологија во Garden Inn Medical брзо и професионално го решава заздравувањето и аномалиите на вашето стапало.

Garden Inn Medical

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња