MK

  • AL
  • EN

МЕДИЦИНСКА МАСАЖА

МЕДИЦИНСКА МАСАЖА

Медицинската масажа е техника за лекување на различни здравствени состојби, како што се болки во мускулите, повреди на зглобовите, хроничен стрес и анксиозност, циркулаторни проблеми и др.

massage.jpg

Медицинската масажа е техника за лекување на различни здравствени состојби, како што се болки во мускулите, повреди на зглобовите, хроничен стрес и анксиозност, циркулаторни проблеми и др. Оваа техника вклучува примена на различни техники на масажа, со цел да се подобри циркулацијата на крвта, да се опушти мускулното ткиво, да се намали болката и да се зголеми флексибилноста на зглобовите.

Медицинската масажа може да вклучува различни техники на масажа, како што се шведска масажа, дланчеста масажа, терапевтска масажа, спортска масажа и др. Секоја техника има свои специфични карактеристики и прилагодени елементи, што овозможува на масерот да избере најдобрата техника за постапката.

Медицинската масажа може да има многу користи за здравјето, вклучувајќи ги:

  • Подобрување на циркулацијата на крвта
  • Намалување на болката и инфламацијата
  • Опуштање на мускулното ткиво
  • Зголемување на флексибилноста на зглобовите
  • Спречување на повторно повредување
  • Намалување на стресот и анксиозост

По препорака на лекар специјалист , нашите физиотерапевти во Garden Inn Medical, лесно и сигурно ке ги постигнат бараните резултаи со методата на медицинска масажа.

Garden Inn Medical

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња