MK

  • AL
  • EN

ДЕТСКА РЕХАБИЛИТАЦИЈА

ДЕТСКА РЕХАБИЛИТАЦИЈА

Детската рехабилитација е процес на лечење и опоравување на децата од повреди, проблеми во движењето и функционирањето на своето тело.

kidsTherapy.jpg

Детската рехабилитација е процес на лечење и опоравување на децата од повреди, проблеми во движењето и функционирањето на своето тело. Целта на оваа терапија е да се подобри функционалната состојба на детето, да се подобри неговото движење, координација, баланс и флексибилност, како и да се подобри квалитетот на живот.

Детската физикална терапија може да се изведува во различни облици, вклучувајќи вежби за јакнење на мускулите, вежби за флексибилност, координација и равновесие, како и вежби за подобрување на градбата и движењето на телото. Терапевтите за физикална во Garden Inn Medical терапија работат индивидуално со секое дете, и создаваат персонализирани програми за третман со цел да се задоволат неговите потреби и да се постигне најдобриот можен резултат.

Нашиот тим во Garden Inn Medical е секогаш со вас за да го олесни заздравувањето и враќањето на насмевката на вашето дете.

Garden Inn Medical

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња