MK

  • AL
  • EN

ЛАСЕРСКА ТЕРАПИЈА

ЛАСЕРСКА ТЕРАПИЈА

Ласерската терапија е форма на физикална терапија која користи ласерска светлина за да го тргнува и лекува болката и повредите на различни делови од телото.

laserTherapy.jfif

Ласерската терапија е форма на физикална терапија која користи ласерска светлина за да го тргнува и лекува болката и повредите на различни делови од телото. Оваа напредна технологија е популарна и широко користена во физикалната терапија поради своите многу придобивки и ефекти на здравјето на пациентите.

Ласерската терапија функционира со користење на моќна ласерска светлина која се фокусира врз специфични ткива на телото. Овој светолечечки пристап има способност да ги активира исторните процеси на заздравување во ткивата, како што се зголемувањето на циркулацијата на крвта и промоцијата на растот на нови клетки. Исто така, ласерската светлина може да ја намали воспалбата и болката, како и да ја подобри функцијата на нервите и мускулите.

Ласерската терапија се користи за третман на многу различни состојби и повреди, вклучувајќи ги спортските повреди, мускулно-скелетните болести, артритисот, болката во леѓата и вратот, синуситисот, едемот и многу други. Овој вид на терапија може да биде ефикасен за лекување на акутни и хронични состојби, како и за поддршка на процесот на заздравување по оперативни забдувања.

Предностите на ласерската терапија во физикалната терапија вклучуваат брзи и ефикасни резултати, намалување на болката и воспалбата, подобрување на функцијата на ткивата и скратување на времето на опоравување. Овој вид на терапија е безболна и нема сериозни нежелени ефекти.

Garden Inn Medical

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња