MK

  • AL
  • EN

ВРАТ

Симптоми за ВРАТ

  • Болка или болка во вратот, главата, рамената или рацете
  • Главоболка
  • Мускулни грчеви и затегнатост
  • Болка при пукање на вратот
  • Намалено движење
  • Слабост
  • Вкочанетост и пецкање во рацете
neckhurt.jpg

Болка во вратот? Свртете се кон Garden INN Medical.

Лошо држење или положба на спиење, постојано кревање, работа на компјутер, сообраќајни несреќи, спортски повреди, падови, хронични проблеми со ‘рбетот… има многу причини поради кои може да доживеете болка во вратот, но нема причина да ја трпите. 

Над 30 проценти од нас се справуваат со болки во вратот секоја година – Терапијата со Garden Inn Medical може да направи разлика

Garden Inn Medical препорачува една или повеќе терапии прикажани подолу

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња