MK

  • AL
  • EN

РАМО

Симптоми за РАМО

  • Болка во задниот или предниот дел на рамото
  • Болка во горниот дел на раката
  • Болка при движење на рамото
  • Намалено движење
  • Чувство на лизгање на зглобот во и надвор
  • Чувство на пецкање
  • Слабост на рамото/надлактицата
shoulderThumbnail.jpg

Физикална терапија за отстранување на болката во рамото

Низа сложени лигаменти и мускули го држат рамото во зглоб и многу може да тргне наопаку. 

Ако страдате од болка во рамото поради повреда, прекумерна употреба, пад, артритис или без очигледна причина Garden Inn Medical може да помогне.

Garden Inn Medical препорачува една или повеќе терапии прикажани подолу

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња