MK

  • AL
  • EN

ЛАКТ

Симптоми за ЛАКТ

  • Болка во лактот
  • Болка во подлактицата
  • Вкочанетост на лактот
  • Вкочанетост и пецкање во раката
  • Болка во надлактицата или вратот
  • Тешкотии со фаќање, достигнување, туркање или влечење
elbowThumbnail.jpg

Болката во лактот не е прашање за смеење.

Иронично е што лактот, во кој се наоѓа она што вообичаено се нарекува смешна коска, може да предизвика болка која е сè само не смешна. 

Луѓето со повреди од спортска и прекумерна употреба може да страдаат кога лактот е свиткан, исправен или во движење. 

Garden Inn Medical е тука со докажани техники за ублажување на таа болка.

Garden Inn Medical препорачува една или повеќе терапии прикажани подолу

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња