MK

 • AL
 • EN

РАКА И ЗГЛОБ

Симптоми за РАКА И ЗГЛОБ

 • Тешкотии со правење тупаница или фаќање предмети
 • Испуштање предмети
 • Досадна болка
 • Болка во палецот
 • Ненадејна, остра болка во раката
 • Оток или црвенило
 • Отечени прсти
 • Топлина во зглобот
  Слабост
nyjeHands.jpg

Мавтајте чао со болка во зглобот и раката

Кога имате болки во зглобот или раката, речиси сè е потешко и тешко е да останете позитивни. 

Garden Inn Medical е тука за да ви помогне да станете подобри побрзо.

Garden Inn Medical препорачува една или повеќе терапии прикажани подолу

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња