MK

  • AL
  • EN

ГРБ

Симптоми за ГРБ

  • Болка и вкочанетост во долниот дел на грбот
  • Болки во нозете
  • Мускулни грчеви
  • Мускулна напнатост
  • Болка во задникот и/или нозете
  • Пецкање и вкочанетост во рацете и нозете
backThymbnail.jpg

Застанување пред болки во грбот.

Ако страдате од болки во грбот, од прва рака знаете како тоа може да влијае врз вас физички и емоционално. Знајте го ова: не сте сами. Околу 80% од нас ќе доживеат болки во грбот во текот на животот. 

Вашиот лекар ќе ви каже дека тоа е една од најчестите состојби што ги третираат, а работодавците тврдат дека е на врвот на листата поради кои луѓето пропуштаат работа.

Garden Inn Medical препорачува една или повеќе терапии прикажани подолу

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња