MK

 • AL
 • EN

КОЛЕНО

Симптоми за КОЛЕНО

 • Болки
 • Намален опсег на движење
 • Неможност целосно да се исправи коленото
 • Нестабилност или чувство на попуштање
 • Звуци од пукање или крцкање
 • Црвенило
 • Вкочанетост
 • Оток
 • Топло на допир
 • Слабост
gjuri.jpg

Преземете чекори за да ја запрете болката во колената

Ако мислите дека вие сте единствените што имате проблем да се движите по скали, се лажете.

Една четвртина од возрасните во светот знаат точно низ што поминувате. 

Помислете на сите оние чекори, сквотови и пресврти што нашите кутри колена треба да ги издржат во текот на целиот живот. 

Ако сте доживеале болка во коленото како резултат на артритис, прекумерна употреба, траума или болест, време е да побарате помош.

Garden Inn Medical препорачува една или повеќе терапии прикажани подолу

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња