MK

  • AL
  • EN

НОГА И ГЛУЖД

Симптоми за НОГА И ГЛУЖД

  • Тешкотии при одење
  • Вкочанетост и пецкање во стапалото
  • Болка
  • Лоша рамнотежа
  • Вкочанетост
  • Оток
feet.jpg

Болка во стапалата: ги третираме стапалата

Стапалата се зафатени додатоци. Тие танцуваат, скокаат, шетаат, трчат. Тие се стискаат во шилести чевли и газат во толпата.

А кога болат, ни го уништуваат секојдневието. Бидејќи сме толку многу на нозе, не можеме да ги земеме здраво за готово. Она што можеме да го направиме е да ги однесеме во Garden Inn Medical.

Garden Inn Medical препорачува една или повеќе терапии прикажани подолу

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња