MK

  • AL
  • EN

КОЛК

Симптоми за КОЛК

  • Болка или непријатност во грбот
  • Болка или непријатност во бутот
  • Болка или непријатност во препоните
  • Болка во зглобот на колкот
  • Ограничен опсег на движење или вкочанетост
  • Мускулна затегнатост
beli.jpg

Што треба да знаете за болката во колкот

Кога живеете со болка во колкот, дури и едноставни работи како седење, релаксирање и спиење можат да бидат болни. 

Сепак, постојат работи што можете да ги направите за да ја подобрите вашата ситуација без операција. 

Физикалната терапија во Garden Inn Medical е добро место за почеток.

Garden Inn Medical препорачува една или повеќе терапии прикажани подолу

ПРИЛАГОДЕТЕ ГИ ПОСТАВКИТЕ

За правилната работа на веб сајтот и за подобрување на вашето искуство, користиме колачиња. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Потребните колачиња обезбедуваат суштинска функционалност. Веб сајтот не може правилно да функционира без овие колачиња, а нив можете да ги исклучите единствено со промена на поставките на вашиот пребарувач.

Aналитичките колачиња ни помагаат да го подобриме веб сајтот така што собираат и известуваат за податоците за неговото користење.

Користиме маркетинг колачиња како помош за подобрување на релевантноста на рекламните кампањи кои ги примате.
Назад
Зачувај и Потврди

Подесувања за колачиња

Со кликнување на "Ги прифакјам сите колачиња", вие се согласувате на чување колачиња на вашиот уред со цел да ја подобрите навигацијата на страницата, да ја анализирате употребата на страницата и да помогнете во нашиот маркетинг.

Поставки за колачиња
Ги прифаќам сите колачиња